10.1
10:37

Λύμπε σε Σιμόες: «Η ΑΕΚ δεν είναι εκδικητική»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει αναλάβει να… τουμπάρει τον Πορτογάλο και χρησιμοποιεί το παράδειγμα του Τάσου Μπακασέτα για να μπορέσει να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Η παραμονή του Τάσου Μπακασέτα άνοιξε τον δρόμο και στους άλλους δύο κομμένους, (Σιμόες, Λαμπρόπουλο) να ξανασκεφτούν το ενδεχόμενο να παραμείνουν στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά στον Αντρέ Σιμόες, η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν τεράστια, με τον Πορτογάλο να μην δέχεται την ανανέωση σε δεύτερη φάση. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρει αυτό που ήθελε στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης της Ένωσης.

Κίνηση από τη μεριά του Σιμόες δεν υπάρχει, όμως, σύμφωνα με τη Livesport, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Μπακασέτα, επιχειρεί να κάνει το ίδιο και με τον Πορτογάλο.

«Είδες τι έγινε και με τον Τάσο, η ΑΕΚ δεν φέρεται σε κανέναν εκδικητικά», φέρεται ότι είπε ο Λύμπε στον Σιμόες, με τον παίκτη να είναι εκείνος που θα πρέπει να κάνει την κίνηση με την Ένωση. Αν αυτό συμβεί, τότε οι δύο πλευρές θα συζητήσουν από μηδενική βάση, με την πρόταση των Κιτρινόμαυρων να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα, με εκείνη που είχε απορρίψει ο Αντρέ.

Advertisement