10.1
19:53

Φεύγει ο Μότα, πάει για νέο ακραίο η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι αλλαγές συνεχίζονται στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς απ’ την στιγμή που ανέλαβε ο Σωτήρης Δρίκος, γίνονται προσπάθειες να δυναμώσει το ρόστερ.

Μετά την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ η διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει να γίνουν προσπάθειες ώστε να δυναμώσει το ρόστερ με κάθε τρόπο προχωρώντας στην ενίσχυση του. Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο να προχωρήσουν και στην αποδέσμευση κάποιων αθλητών, ώστε να τους αντικαταστήσουν με άλλους.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως η Ένωση θα προχωρήσει στην αποχώρηση του Νταβίντ Μότα, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή. Ο αθλητής ενημερώθηκε απ’ την ΑΕΚ για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ μάλιστα ήρθε στα γραφεία του συλλόγου πρόταση για τον ίδιο απ’ τα Αραβικά Εμιράτα, την οποία και αποδέχτηκαν οι Κιτρινόμαυροι και φαίνεται πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν.

Απ’ την πλευρά της η Ένωση έχει ανεβάσει τους ρυθμούς για την αναζήτηση στη θέση του ακραίου που αφήνει ορφανή με την αποχώρηση του ο Μότα, καθώς επιθυμούν οι άνθρωποι της ομάδας να τον έχουν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κάτι που όσο να ‘ναι φαίνεται για την ώρα δύσκολο και το πιθανότερο σενάριο θέλει την ΑΕΚ να κατεβαίνει απέναντι στον Ολυμπιακό με βασικό τον Ηλία Λάππα, ο οποίος απ’ την αρχή της σεζόν τα έχει πάει περίφημα και έχει δώσει αρκετές λύσεις στην ομάδα.

Advertisement