09.1
12:24

Τραγωδία στην Αγιά Σοφιά: Σκοτώθηκε εργάτης

AEK1924.gr team
Advertisement

Συγκλονισμένη η οικογένεια της ΑΕΚ με το τραγικό γεγονός που συνέβη στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, το πρωί της Τετάρτης (9/1). Άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών, έπεσε από σκαλωσιά στον βορειοδυτικό πυλώνα, χτύπησε στο κεφάλι και έχασε τη ζωή του.

Τραγωδία στην «Αγιά Σοφιά» το πρωί της Τετάρτης (9/1), εκεί όπου εργάτης απασχολούμενος της εργοληπτικής εταιρίας του έργου, έπεσε από σκαλωσιά στον βορειοδυτικό πυλώνα, τραυματίστηκε στο κεφάλι και τελικά έχασε τη ζωή του.

Ο ,ηλικίας περίπου 60 ετών, άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ στο εργοτάξιο σταμάτησαν όλες οι εργασίες για να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ως εκ τούτου γίνεται έλεγχος από το ΙΚΑ και την επιθεώρηση εργασίας, ενώ το τραγικό συμβάν επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της τόσο η Δικέφαλος 1924, όσο και η Πυροσβεστική. Η ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένει να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες από τις αρχές για να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίες και να φανεί αν η εταιρία που κατασκευάζει το γήπεδο έχει λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της Δικέφαλος 1924 αναφέρει:

«Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και η οικογένεια της ΑΕΚ μόλις πληροφορήθηκαν το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στο εργοτάξιο.

Ο εργαζόμενος ήταν απασχολούμενος της εργοληπτικής εταιρίας του έργου. Αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζόμενου.»

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

 

 

 

 

 

Advertisement