07.1
08:58

Όλο και πιο κοντά η ανατροπή!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Φαίνεται πως βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια ανατροπή δεδομένων όσον αφορά την ανανέωση του Τάσου Μπακασέτα με την ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα. Ανοιχτές παραμένουν και οι υποθέσεις Σιμόες-Λαμπρόπουλος.

Πριν απ’ τα Χριστούγεννα είχε φανεί η διάθεση του Τάσου Μπακασέτα, να χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ και να τους καλέσει να καθίσουν εκ’ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, τουλάχιστον για τελευταία φορά, δείχνοντας ξεκάθαρα μια διάθεση θέλησης για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Έλληνας χαφ την συγκεκριμένη κίνηση την έκανε ο ίδιος στις 2 Ιανουαρίου, πιάνοντας τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μιλώντας του, ότι θα ήθελε να τα πουν για τελευταία φορά και ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ το δέχτηκε, εκτιμώντας ιδιαίτερα την συγκεκριμένη κίνηση και φαίνεται πως πλέον είμαστε πολύ κοντά στο να ζήσουμε μια μεγάλη ανατροπή όσον αφορά την υπόθεση του συμβολαίου του Μπακασέτα.

Οι δυο πλευρές θα καθίσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα συζητήσουν με βάση την πρόταση που είχε κάνει η ΑΕΚ στον ποδοσφαιριστή και δεν την απέσυρε ποτέ και ούτε όταν τέθηκαν οι «τρεις» εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες και πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος να τελειώσει το θέμα και ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ώστε να συμπεριληφθεί αμέσως στα πλάνα του Έλληνα προπονητή που ουδέποτε έπαψε να μην τον υπολογίζει και να μην τον θέλει στην ομάδα.

Απ’ εκεί και πέρα όμως, θα αναρωτηθεί κανείς τι γίνεται και στις υπόλοιπες δυο περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών και αν μπορεί να γίνει κάποιο τέτοιο σκηνικό παραμονής γι’ αυτούς. Η απάντηση είναι θετική, καθώς και για τους Αντρέ Σιμόες και Βασίλη Λαμπρόπουλο, η ΑΕΚ δεν έχει αποσύρει τις προτάσεις της, αφήνοντας ολοκληρωτικά το «μπαλάκι» στους ίδιους, αν θελήσουν να ρίξουν κι’ αυτοί γέφυρες στην πλευρά της ΑΕΚ για να υπάρξει συμφωνία.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν αποκλείεται να υπάρξει κι’ άλλη ανατροπή δεδομένων ή πιθανότατα κι’ άλλες καταφέρνοντας η Ένωση στην ουσία να έρθει σε συμφωνία και με τους τρεις ποδοσφαιριστές της, για ανανέωση των συμβολαίων τους.

Μεταξύ άλλων αυτός είναι και ο λόγος που στο μεταγραφικό σχεδιασμό η Ένωση έχει επικεντρωθεί περισσότερο στις περιπτώσεις των εξτρέμ, γιατί σε περίπτωση παραμονής του Σιμόες, δεν θα χρειαστεί να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή στη θέση «6». Και σίγουρα οι άνθρωποι της ομάδας κάτι περισσότερο γνωρίζουν…

Advertisement