05.1
09:11

Αποστολογιωργάκης στο ΑΕΚ1924: «Πρέπει να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924, για τις πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα, τα σημεία που θέλει να βελτιώσει και τον στόχο της ανόδου.

Μετά την φιλική ήττα της Ένωσης από το Αιγάλεω, ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης δήλωσε πως η ομάδα θα πρέπει από εδώ και πέρα να επιβάλλει τον δικό της τρόπο παιχνιδιού.

Έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους, όμως είναι πεπεισμένοι πως μέσα από την σκληρή δουλειά και συγκέντρωση στον στόχο, θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους για φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ΑΕΚ1924:

Για τις πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα:

«Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο σωματείο και οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, όπως άλλωστε περίμενα. Με την ομάδα προσπαθούμε να κάνουμε καλή δουλειά και να προετοιμαστούμε για το δύσκολο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα έχουμε κάποιες απουσίες κάποιων αθλητριών που είναι στην Εθνική (Τοτσίδου, Καββαδία, Γιοβάνη) και είναι τιμή να έχουμε σαν ομάδα εκπροσώπηση στην Εθνική μας, αλλά και την τραυματία Εικοσπεντίδου, η οποία δεν έχει κάτι σοβαρό. Ευελπιστώ ότι μέσα από την δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τα πράγματα που θέλει να βελτιώσει στο παιχνίδι της ομάδας:

«Το πιο βασικό είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που να μην σταματάει να αγωνίζεται, να υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ των αθλητριών, να βγάζουμε αυτοματισμούς και να επιβάλλουμε το δικό μας τρόπου παιχνιδιού γιατί έτσι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ. Να επιβάλλει το δικό της ρυθμό».

Για το αν θα καταφέρει τελικά η ΑΕΚ να πάρει την άνοδο, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό:

«Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, οι τρεις ομάδες έχουν το ίδιο στόχο. Η ΑΕΚ έχει ως στόχο να πετύχει και δεν πρέπει να το βλέπουμε αυτό (δηλ. την παρουσία του ΠΑΟ και ΠΑΟΚ) ως άλλοθι. Έχουμε μείνει λίγο πίσω βαθμολογικά, όμως πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Advertisement