04.1
12:14

Στην Αυστρία με την Εθνική τέσσερις κιτρινόμαυροι!

AEK1924.gr team
Advertisement

Τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ Χάντμπολ, ανάμεσα στους 16, επέλεξε ο Γιάννης Αρβανίτης, για το διεθνές τουρνουά «Continental Cup».

Στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας ταξιδεύει σήμερα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών Χάντμπολ, εκεί όπου θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Continental Cup». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το Μπαχρέιν στις 5/1 (19:00) και την Αυστρία στις 6/1 (16:00).

Οι επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής είναι προγραμματισμένες για τον Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 10-11 (εντός) και 13-14 (εκτός) με αντίπαλο την Τουρκία για τον 3ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020.

Οι 16 αθλητές που κάλεσε ο Αρβανίτης είναι οι: Τσιλιμπάρης, Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Κανδύλας, Κρητικός (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μπάγιος, Παπαδιονυσίου, Μυλωνάς (ΑΕΚ), Ζλατάνος (Διομήδης Άργους), Μωραΐτης (ΑΣΕ Δούκα), Μάλλιος (Μπατμάν- Τουρκία), Ηλιόπουλος (Νορντχάϊμ- Γερμανία), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία). Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Κώστας Βιολιτζής.

Advertisement