03.1
19:38

Σάββατο (05/01) εργομετρικά, Τρίτη (08/01) φιλικό για τους Μάγκες

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και το Σάββατο θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την Τρίτη πιθανόν να αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση με τον Δούκα.

Μετά την άδεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι Μάγκες έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, με τελευταίους να έρχονται οι ξένοι που είχαν λείψει στο εξωτερικό για να επισκεφτούν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Οι αθλητές της ΑΕΚ χωρίς να έχουν αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, θα περάσουν το Σάββατο (05/01) από εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να φανεί πόσο… καλά πέρασαν στις γιορτές και να ξεκινήσουν να ανεβάσουν στροφές μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως, ο Νίκος Γραμματικός θέλει να δώσει λεπτά συμμετοχής στους αθλητές του, πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και ήρθαν σε επαφή με τον Δούκα, για να προγραμματιστεί ένα φιλικό ανάμεσα στις δυο ομάδες την Τρίτη (08/01), με την ώρα και το γήπεδο να παραμένουν για την ώρα άγνωστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Γραμματικός δεν έχει στη διάθεση του, τους Ζαμπούνη, Μπάγιο, Παπαδιονυσίου και Μυλωνά καθώς έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα στην Αυστρία, αλλά όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του, μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Σελίμ Νταρσουλάντ.

Advertisement