Ο Σέρβος χαφ έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες την αναζήτηση σπιτιού στην Αθήνα για τον ίδιο και την οικογένεια του.
Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς μπορεί να ήρθε σήμερα (03/01) στην Αθήνα απ’ την πατρίδα του, αλλά την συγκεκριμένη μετακόμιση την έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες μετά την επιστροφή του στη Σερβία απ’ την Ιταλία, όπου πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Ο Σέρβος χαφ δεν άφησε τίποτα στην τύχη του και εκτός απ’ τις ετοιμασίες για την μόνιμη δική του μετακόμιση και της οικογένειας του στην Αθήνα, είχε ξεκινήσει να αναζητάει και σπίτι.
Ο ίδιος τσέκαρε κάποια σπίτια που του πρότεινε η ΠΑΕ (όπως γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις), αλλά το πιθανότερο είναι να βρει ο ίδιος την κατοικία του, καθώς χρειάζεται ένα μεγάλο σπίτι για την 5μελής οικογένεια του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement