02.1
09:48

Ανεβάζουν στροφές στα μεταγραφικά!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι έτοιμοι να ανεβάσουν στροφές απ’ εδώ και πέρα στο μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας και να κινηθούν ανάλογα.

Με την έλευση του νέου έτους, η ΑΕΚ περιμένει εντός των επόμενων ημερών (πιθανότατα αύριο 03/12) στην Αθήνα τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους.

Κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση θα έχει πετύχει την πρώτη της μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κλείνοντας παράλληλα ένα μεγάλο κενό που είχε δημιουργηθεί και δεν διορθώθηκε απ’ το περασμένο καλοκαίρι.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι έτοιμοι να ανεβάσουν στροφές, όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας γιατί θέλουν μέσα στο επόμενο διάστημα να κατασταλάξουν στους επόμενους μεταγραφικούς στόχους με κύριο μέλημα στη θέση του δεύτερου χαφ ως κόφτη και του εξτρέμ.

Έρχονται πολλές προτάσεις από μάνατζερ στα γραφεία της ΑΕΚ, ενώ και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τσεκάρει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις συγκεκριμένες θέσεις, αλλά όμως δεν έχουν προβεί μέχρι στιγμής σε κάποια πρόταση, παρά μόνο σε διερευνητικές κρούσεις κι’ αυτό επειδή έχουν αποφασίσει να προβούν μόνο σε εξαιρετικές κινήσεις.

Οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν να βρουν γι’ αυτές τις δυο θέσεις ανάλογες περιπτώσεις Κρίστιτσιτς, ώστε να προβούν σε προτάσεις και σε συμφωνία. Είναι ξεκάθαρο ότι και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα υπάρχει η τακτική και το μότο της ομάδας, «δεν θα πάρουμε για να πάρουμε, αλλά για να αξίζει». Κάτι που σημαίνει ότι θα προχωρήσουν μόνο περιπτώσεις συγκροτημένες στα θέλω της ομάδας και απ’ το ψηλό ράφι ως ευκαιρίες.

Advertisement