01.1
21:23

Επιστρέφει στην Βασίλισσα ο Τζέιμς!

AEK1924.gr team
Advertisement

Οριστική συμφωνία φαίνεται πως υπάρχει μεταξύ του Τζέιμς και την Γκάζιαντεπ για να κερδίσει την ελευθέρας του και να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Με ταχύτατους ρυθμούς οδηγείται ο Ντερλόι Τζέιμς πίσω στην ομάδα που στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης και Κυπελλούχος Ελλάδας, καθώς η Τουρκική ομάδα έδωσε το «ο.κ».

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, μετά από την γνωστοποίηση πως μένει ελεύθερος, «τρέχει» τις διαδικασίες ώστε να είναι έτοιμο το νέο συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Μεγάλη είναι και η πιθανότητα που σε περίπτωση καταφέρει να αποκτηθεί και τυπικά μέχρι την Πέμπτη, να βρίσκεται εντός της αποστολής για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, καθώς πέρα του ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, γνωρίζει πολύ καλά τί εστί ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη και αυτό διότι αναγνωρίζουν την προσφορά του Τζέιμς, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά στην ομάδα. Η επιστροφή στην Βασίλισσα είναι και επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που πίεσε για να κερδίσει την ελευθερία του.

Advertisement