29.12
21:50

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Χεστάντ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Νορβηγός εξτρέμ είναι απ’ τις περιπτώσεις που έχει τσεκάρει και έχει στο στόχαστρο της η ΑΕΚ, για την θέση του εξτρέμ.

Είναι γνωστό πως την χειμερινή μεταγραφική περίοδος η ΑΕΚ εκτός απ’ την απόκτηση χαφ, επιθυμεί να προχωρήσει και στην απόκτηση εξτρέμ. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν τσεκαριστεί απ’ τους ανθρώπους της Ένωσης είναι πολλοί, αλλά κάποιοι έχουν ξεχωρίσει περισσότερο και παραμένουν στο στόχαστρο της ομάδας.

Με σημερινό δημοσίευμα από Νορβηγική ιστοσελίδα βγήκε ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Εϊρικ Χέσταντ. Ο Νορβηγός εξτρέμ αγωνίζεται με τη Μόλντε, έχοντας μαζί της συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβρη του 2019.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση φαίνεται πως έχει αρκετή δόση αλήθειας, καθώς η Ένωση έχει τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή και τον έχει στην λίστα της ως μια απ’ τις αρκετές περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει για τα εξτρέμ της.

Βέβαια, μέχρι αυτή την ώρα καμία περίπτωση δεν έχει κερδίσει περισσότερο έδαφος, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκονται όλες στο ίδιο σημείο αφετηρίας, καθώς δεν υπάρχει καμία πρόταση και διαπραγμάτευση απ’ τους Κιτρινόμαυρους για την θέση του εξτρέμ.

Advertisement