29.12
21:18

Κανένα θέμα δανεισμού για τους «τρεις»

Κώστας Κοσικίδης
Κανένα θέμα δανεισμού για τους «τρεις»
Advertisement

Η ΑΕΚ δεν θέλει να δανείσει τους Χρήστο Αλμπάνη, Γιώργο Γιακουμάκη και Γιάννη Γιαννιώτα, καθώς τους υπολογίζει κανονικά για την συνέχεια της σεζόν.

Φαίνεται πως τα πολλά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και αναφέρουν ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον δανεισμό ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και ότι η ίδια η ομάδα είναι ζεστή για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν έχουν καμία δόση αλήθειας στην πραγματικότητα.

Για την ακρίβεια η ΑΕΚ δεν έχει καμία πρόθεση και διάθεση να παραχωρήσει δανεικούς τους Χρήστο Αλμπάνη, Γιώργο Γιακουμάκη και Γιάννη Γιαννιώτα. Και οι τρεις είναι ποδοσφαιριστές που τουλάχιστον στην παρούσα φάση υπολογίζονται κανονικά απ’ τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Μπορεί βέβαια να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αλλά απ’ την πλευρά της η Ένωση δεν έχει καμία πρόθεση να τους παραχωρήσει. Όπως μάλιστα, έδειξε η ιστορία και με την περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη, καθώς η Μακάμπι είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς ενόψει του καλοκαιριού, αλλά οι δυο ομάδες δεν ήρθαν σε συμφωνία και το θέμα έληξε την επόμενη στιγμή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->