
Περιπτώσεις που “βλέπει” η ΑΕΚ θεωρούνται οι Μπρους και Ιατρούδης χωρίς όμως η Ένωση να επιβεβαιώνει τη μεταγραφή τους στο Δικέφαλο.
Όπως προαναφέρθηκε, κρητικά sites μιλούσαν για την απόκτηση του Μπρους στην Ένωση, κάτι το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει. Συγκεκριμένα, η Ένωση ενδιαφέρεται τόσο για την περίπτωση Ιατρούδη όσο και για του Μπρους χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτή τη στιγμή έχει γίνει κάποια κίνηση απόκτησης κάποιου εκ των δύο πόσο μάλιστα ολοκλήρωσης μεταγραφής.
Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο απόκτησης του ενός ή και των δύο παικτών της κρητικής ομάδας με τη μεταγραφική περίοδο να “τρέχει” και να προστίθενται και άλλοι στη μεταγραφική λίστα.
Πάντως όπως επιβεβαιώνεται μέχρι νεοτέρας δεν υπάρχει καμία κλεισμένη μεταγραφή του 25χρονου Μπρους στην Ένωση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement