
Ως η επιλογή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την μία πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, φαντάζει ο Έλληνας εξτρέμ που προβάρει φανέλα βασικού με την ομάδα κόντρα στον Βόλο.
Αρκετοί παίκτες πρώτης γραμμής της Ένωσης δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο της καριέρας τους στα κιτρινόμαυρα, μέσα σε αυτούς και οι μεσοεπιθετικοί της.
Ο Γιάννης Γιαννιώτας, όμως έδειξε αρκετά ορεξάτος, στον αγώνα με την Μπενφίκα παρ’ ότι προήλθε από τον πάγκο και κατάφερε να δώσει πράγματα στην ομάδα, στα λεπτά που απέμεναν.
Φάνηκε δραστήριος, με αρκετά τρεξίματα και ατομικές προσπάθειες για να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή, με κάποιες από αυτές να φέρουν αποτέλεσμα. Μπορεί να μην σκόραρε, όμως ήταν αυτός που άλλαξε την εικόνα της ΑΕΚ με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.
Σήμερα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, έτσι ώστε να έχει άλλη μία ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να προσφέρει ως ένας εκ των βασικών παικτών της ομάδας. Δεν έχει πάρει πολλές τέτοιες ευκαιρίες στην 11αδα, όμως δείχνει πως θα μπορούσε να έχει περισσότερες.
Έτσι λοιπόν, ο Έλληνας τεχνικός κατά πάσα πιθανότητα θα εκμεταλλευτεί την αναμέτρηση του Κυπέλλου, απέναντι σε έναν ποιοτικά ασθενέστερο αντίπαλο, για να δει πράγματα από τον Γιαννιώτα, ο οποίος είχε καλές παρουσίες στο Ισπανικό πρωτάθλημα, πριν την άφιξή του στον Δικέφαλο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement