
Ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν τοποθετήθηκε για τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί για το ενδιαφέρον ομάδων προς τον Αρέγκι, τονίζοντας ότι δεν έχουν λάβει καμία πρόταση.
Μπορεί τις προηγούμενες εβδομάδες το ρεπορτάζ της ΑΕΚ να τόνιζε ότι η ομάδα έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο της τον Αντριάν Αρέγκι και θα προχωρήσει σε πρόταση για την αγορά του, αλλά όπως έχει φανεί το τελευταίο διάστημα το θέμα του έχει παγώσει.
Γι’ αυτό τον λόγο τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν, Ρομπέρτο Σάγρα, τονίζοντας πως δεν έχουν λάβει πρόταση από καμία ομάδα για τον ποδοσφαιριστή τους και πρόσθεσε ότι όλα έχουν ειπωθεί απ’ τον μάνατζερ του παίκτη.
Χαρακτηρισιτκά είπε ο Ρομπέρτο Σάγρα: “Δεν έχουμε λάβει καμία πρόταση. Ό,τι έχει ειπωθεί είναι από τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του”.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement