20.12
18:56

Από Κυριακή (23/12) αδειούχοι οι Κιτρινόμαυροι!

Κώστας Κοσικίδης
Από Κυριακή (23/12) αδειούχοι οι Κιτρινόμαυροι!

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ κέρδισαν ακόμα μια μέρα άδειας μετά την αναβολή της αγωνιστικής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ενημερώσει εδώ και λίγες μέρες τους ποδοσφαιριστές του για την άδεια που θα τους παραχωρούσε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Για την ακρίβεια ο Έλληνας τεχνικός είχε αποφασίσει να τους βγάλει σε άδεια μια μέρα μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, δηλαδή παραμονή Χριστουγέννων να ξεκίναγε η άδεια τους μέχρι τις 29/12.

Όμως, η αναβολή της αγωνιστικής λόγω της αποχής των διαιτητών, απέφερε κέρδος ακόμα μια μέρας για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αποφάσισε να βγάλει απ’ την Κυριακή (23/12) τους ποδοσφαιριστές του σε άδεια και να επιστρέψουν κανονικά στις 29/12, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι Κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν αύριο στις 11 και το Σάββατο την ίδια ώρα και απ’ εκεί και έπειτα θα είναι ελεύθεροι για να ξεκουραστούν σωματικά και πνευματικά για την δύσκολη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement