19.12
09:55

Ο Μελισσανίδης τα αλλάζει όλα

AEK1924.gr team
Ο Μελισσανίδης τα αλλάζει όλα
Advertisement

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να «χτίσει» από την αρχή το κομμάτι που αφορά στην μεταγραφική λειτουργία της ομάδας, με νέο σχέδιο και εξωθεσμικούς παράγοντες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του γενικού συνόλου. Σκέψεις για κατάργηση του τεχνικού διευθυντή και αναβάθμιση του τμήματος σκάουτινγκ.

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και τίθεται θέμα αμφισβήτησης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πάντα εκείνος που αναλαμβάνει να αλλάξει τα δεδομένα. Η ΑΕΚ αυτήν την περίοδο περνάει κρίση, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε εκείνο που αφορά τα μεταγραφικά, με την μία περίπτωση να χάνεται μετά την άλλη.

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και ενώ στην αρχή τα πράγματα έδειχναν ότι θα μπουν σε μια σειρά, τελικά η κατάληξη είναι αρνητική και οι Κιτρινόμαυροι έχουν αρχίσει από τον μηδέν την αναζήτηση στόχων και τις επαφές.

Και εδώ είναι που ο Μελισσανίδης θα παρέμβει για να δώσει τις λύσεις, οι οποίες θα αλλάξουν άρδην την κατάσταση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στη Sportday.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια για να οργανωθεί καλύτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα στο κομμάτι των μεταγραφών, με ανθρώπους που είναι πιο ευέλικτοι και αποδεδειγμένα ικανοί, οι οποίοι είτε βρίσκονται ήδη εντός της ΑΕΚ, είτε θα ενισχύσουν το τμήμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αυτός που υπάρχει η σκέψη να καταργηθεί, είναι ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή. Οχι μόνο διότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν έπεισε ότι έχει το απαιτούμενο προφίλ για να ανταποκριθεί σε αυτήν την αποστολή (αντιθέτως ήταν πολύ χρήσιμος σε θέματα που αφορούσαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα), αλλά επειδή γενικότερα, αυτός ο θεσμικός ρόλος δεν “κουμπώνει” σωστά με τις ελληνικές ομάδες. Υπάρχει η πρόθεση να αναβαθμιστεί το τμήμα σκάουτινγκ και να αξιοποιηθούν καλύτερα τα ικανά υπάρχοντα στελέχη του (Μπαρμπαλιάς και Λαγωνικάκης), ενώ ενεργό ρόλο θα έχουν εξωθεσμικοί παράγοντες τους οποίους ήδη συμβουλεύεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης για μεταγραφικά θέματα, ανάμεσά τους και ο επιτυχημένος στην Ένωση Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς».

Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ μπαίνει σε περίοδο αλλαγών όσον αφορά στη λειτουργία της, έτσι ώστε την επόμενη σεζόν να αλλάξουν τα δεδομένα και να επανέλθει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Λυμπερόπουλος και Μαϊστόροβιτς

Σχετικά με τον τεχνικό διευθυντής της ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έδειξε ότι απέχει πολύ από αυτό που περίμεναν οι Κιτρινόμαυροι, ωστόσο η περσινή παρουσία του στον πάγκο, κοντά στον Μανόλο Χιμένεθ, βοήθησε και με το παραπάνω στο εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια.

Από την άλλη, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ακόμα τον συμβουλεύεται και μάλιστα, ήταν ενεργός στις περιπτώσεις των Σουηδών που προτάθηκαν στην Ένωση, αλλά δεν προχώρησαν. Ο Ντανιέλο, όσο δεν δραστηριοποιείται σε κάποιον σύλλογο, θα έχει, σύμφωνα με τη Sportday, εξωτερική συνεργασία με την ΑΕΚ, βοηθώντας της να επιτύχει τους μεταγραφικούς στόχους της.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->