19.12
14:00

Απόφοιτος Δημοτικού ο Γκιρτζίκης

AEK1924.gr team
Απόφοιτος Δημοτικού ο Γκιρτζίκης

Κατά τη διάρκεια της δίκης για την «Κάρτα Υγείας» αποκαλύφθηκε πως ο Γιώργος Γκιρτζίκης έχει μόνο απολυτήριο Δημοτικού.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για την υπόθεση με την «Κάρτα Υγείας», η οποία τον είχε οδηγήσει και στην παραίτηση από τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας.

Στη χθεσινή δικάσιμο της υπόθεσης ο δικηγόρος του Γκιρτζίκη, Πέτρος Μαχάς, επικαλέστηκε τις γραμματικές γνώσεις του πελάτη του προκειμένου να πείσει το δικαστήριο για την αθωότητά του.

Ο κ. Μαχάς κατέθεσε στην έδρα το απολυτήριο της ΣΤ΄ Δημοτικού του Γκιρτζίκη, λέγοντας: «Αυτές είναι οι γραμματικές γνώσεις του. Πώς μπορεί να αντιλαμβάνεται συμβάσεις και νομικά κείμενα, όπως ισχυρίζεται ο κύριος εισαγγελέας» και πρόσθεσε: «Ο κ. Γκιρτζίκης έγινε διευθυντής στη γαλακτοβιομηχανία “ΔΕΛΤΑ” γιατί ήταν έντιμος και εργατικός. Για τον ίδιο λόγο έγινε ταμίας και στη συνέχεια πρόεδρος στην ΕΠΟ».

Πηγή: sdna

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->