18.12
11:56

«Κλωτσάει» ο Σιμόες για Αλ Ουάχντα

Βαγγέλης Αρναούτογλου
Advertisement

Για την ΑΕΚ θα ήταν το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο η αποχώρηση του Σιμόες με πώληση ενός εκατ. ευρώ, ωστόσο ο ίδιος ψάχνει κάτι άλλο για τον εαυτό του.

Σε παλαιότερες δημόσιες τοποθετήσεις του, ο Αντρέ Σιμόες είχε πολλάκις προτάξει την αγωνιστική ικανοποίησή του, τοποθετώντας την πάνω από το χρήμα. Το να βρίσκεται σε μια ομάδα ανταγωνιστική, η οποία θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήταν πιο σημαντική για εκείνο, από το να βρίσκεται σε μια μικρομεσαία, ενός καλύτερου πρωταθλήματος. Εδώ πια μιλάμε για την Αραβία…

Για την ΑΕΚ, η πώλησή του στην Αλ Ουάχντα του Άμπου Ντάμπι, θα ήταν το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο. Άλλωστε υπάρχει στο τραπέζι πρόταση αγοράς του με ποσό κοντά στο ένα εκατ. ευρώ. Ωστόσο ο Σιμόες «κλωτσάει». Δεν είναι για εκείνον το ιδανικό σενάριο, θα το έκανε μόνο για πολλά πολλά χρήματα. Συνολικά, περίπου 900.000 περισσότερα από αυτά που του προσφέρουν οι Άραβες.

Η πλευρά του Σιμόες, παρά το στενό μαρκάρισμα από την ΑΕΚ να προχωρήσει όσο πιο γρήγορα το θέμα για να μην υπάρξει απόσυρση ενδιαφέροντος από την αραβική πλευρά, δεν μπήκε το ίδιο ζεστά στη διαπραγμάτευση. Δεν μπορείς άλλωστε να πιέσεις και πολύ έναν παίκτη που εσύ, το ίδιο το κλαμπ, έχεις υποχρεώσει να βρίσκεται εκτός αγωνιστικών πλάνων, λόγω οικονομικής διαφωνίας σε συζητήσεις συμβολαίου.

Οι μέρες περνούν και το deal απομακρύνεται, δίχως ακόμα να έχει χαλάσει οριστικά. Υπάρχει λίγος αλλά καθοριστικός χρόνος για να υπάρξει happy end. Ωστόσο φαίνεται ότι ο Σιμόες έχει βρει κάτι άλλο, κάτι που τον ενδιαφέρει περισσότερο.

Το οποίο ενδεχομένως τον πείθει να παραμείνει εκτός δράσης ακόμα και για έξι μήνες. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν θα είναι από Ελλάδα. Ή αν η ίδια η ΑΕΚ, μέσα στην καταφανή μεταγραφική αδυναμία της, προσπαθήσει να γυρίσει το έργο με τον Πορτογάλο. Κάτι ακόμα πιο δύσκολο…

Πηγή: sport24

Advertisement