11.12
11:02

Πρέπει να κάνει υπέρβαση για τον Πέτερσον

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο 24χρονος εξτρέμ είναι πανάκριβος για τα δεδομένα της ΑΕΚ, ωστόσο παραμένει στο κάδρο, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, η οποία αν προχωρήσει αναμένεται ότι θα κάνει τη διαφορά.

Στα υπόψιν της ΑΕΚ εδώ και καιρό βρίσκεται ο Κρίστοφερ Πέτερσον, ο οποίος μάλιστα γνωρίζει το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων και δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αθήνα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο πρότεινε στην Ένωση ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και διανύει μια εξαιρετική σεζόν, η οποία μπορεί να αποφέρει αρκετά χρήματα στη Χέρακλες τον Ιούνιο, αν διατηρήσει την φοβερή πορεία που έχει μέχρι σήμερα.

Με 9 γκολ σε 15 ματς και 3 ασίστ, το κασέ του Πέτερσον έχει ανοδική πορεία και σύμφωνα με τη Sportday, η Ολλανδοί δεν σκέφτονται να τον πουλήσουν κι αν το αποφασίσουν δεν πρόκειται να το κάνουν με ένα ποσό λιγότερο των 2 εκατ. ευρώ.

Συν του ότι η Χέρακλες έχει μονομερές δικαίωμα αυτόματης ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Πέτερσον, οπότε έχει σε όλα το πάνω χέρι. Αν λοιπόν η ΑΕΚ θελήσει να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις, θα πρέπει να κάνει τεράστια υπέρβαση για να μπορέσει να τον αποκτήσει τον Γενάρη, ενώ θα πρέπει να δαπανήσει αρκετά χρήματα, μαζί με υπεραξία, κάτι που δεν συνηθίζει.

Advertisement