11.12
10:01

«Αποχαιρετιστήριο» ταξίδι για Σιμόες

AEK1924.gr team
Advertisement

Μαζί με την ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία ο Σιμόες, που θα περάσει λίγες στιγμές μαζί με την οικογένειά του αλλά και δεν αποκλείεται να συζητήσει με τον μάνατζερ του για το θέμα της  μεταγραφής του.

Με την κιτρινόμαυρη αποστολή αναμένεται να… πετάξει στην Πορτογαλία ο μέσος της ΑΕΚ, όπως και ο Έλντερ Λόπες, όπου θα έχει την ευκαιρία να δει την οικογένειά του από κοντά αλλά και στην πορεία το ματς του Δικέφαλου με την Μπενφίκα.

Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση με τον ατζέντη του για να παρθεί τελική απόφαση, σχετικά με την επίσημη πρόταση που έχει στα χέρια του από τη Σαουδική Αραβία.

Η πρόταση των Αράβων έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη την ΑΕΚ, καθώς θα έχει οικονομικό όφελος κοντά στο 1.000.000 για έναν παίκτη που το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Έτσι οι κιτρινόμαυροι φαίνεται να ασκούν… διακριτική πίεση στον Αντρέ για να κάνει τελικώς δεκτή την πρόταση.

Ο Πορτογάλος, όμως, εμφανίζεται διστακτικός για την μετακίνησή του στην Αλ Ουάxντα, ως προς το επίπεδο του πρωταθλήματος της χώρας, όμως δεν είναι αρνητικός έχοντας το δέλεαρ των 800.000€.

Παρ’ όλα αυτά οι συζητήσεις και οι σχέσεις ΑΕΚ-Σιμόες εξακολουθούν να βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα αλλά και όσα αναφέρουν οι δυο πλευρές. Θέλουν να βρεθεί μία λύση έτσι ώστε αμφότεροι να συνεχίσουν την… ποδοσφαιρική ζωή τους.

Advertisement