09.12
20:00

Διπλό με γκολ Μπέιλ η Ρεάλ

AEK1924.gr team
Διπλό με γκολ Μπέιλ η Ρεάλ

Η κακή Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της ουραγού Ουέσκα εκτός έδρας (1-0), με γκολ του Ουαλού επιθετικού της Γκάρεθ Μπέιλ στο 8ο λεπτό και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της απέναντι στην ουραγό Ουέσκα, ωστόσο χάρη στον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Τιμπό Κουρτουά έφυγε με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από το «El Alcoraz».

Ο Ουαλός επιθετικός των «Μερένχες» εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων στο 8ο λεπτό και μετά από εξαιρετική σέντρα του Οντριοθόλα, με αριστερό πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Σαντιάγκο Σολάρι εκτός από το γκολ του Μπέιλ στο 8′ το μόνο που έκανε απέναντι στην τελευταία της βαθμολογίας, ήταν μόλις ένα ακόμα σουτ σε ολόκληρο το πρώτο μέρος και μάλιστα παραλίγο να δεχτεί και γκολ στο 17′ όμως ο Κουρτουά είπε εξαιρετικά «όχι» σε σουτ του Άβιλα μέσα από την περιοχή.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους η Ουέσκα είχε και άλλη ευκαιρία με τον Μελέρο όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ στο 47′. Στο 70′ ο Μπέιλ θα μπορούσε να «καθαρίσει» την αναμέτρηση ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πήγε κατευθείαν επάνω στον Γιοβάνοβιτς με αυτή να είναι η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Έτσι οι «Μερένχες» έφυγαν με το… διπλό από την έδρα της Ουέσκα, με τον Βέλγο πορτιέρο να κρατά για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία του για τρία συνεχόμενα παιχνίδια.

Advertisement