08.12
23:49

Νεόφυτος: «Την περιμέναμε καιρό…»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ της Καρδιάς μίλησε για την πρώτη «καθαρή» νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και την καλή εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για πρώτη φορά σε αγώνα του εφετινού πρωταθλήματος πήραμε το 1ο σετ. Δεν είναι τυχαίο αυτό και δεν είναι τυχαίο πως νικήσαμε 3-0 σετ. Ηταν πολύ καλή νίκη για μας. Την περιμέναμε πολύ καιρό. Μπορεί να παίξαμε καλά αλλά ακόμα και τώρα κάναμε αβίαστα λάθη. Θα βελτιωθούμε περισσότερο. Ο πασαδόρος μας έχει αλλάξει τη νοοτροπία και τη φυσιογνωμία του παιχνιδιού.

Είναι ένας παίκτης που κάνει την διαφορά και μακάρι η ΑΕΚ να κάνει αυτό που πρέπει για να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι προπονητής. Εχει προσαρμοστεί αγωνιστικά αλλά και αισθάνεται την ομάδα δική του. Ο Τζιουμάκας από τον αγώνα στη Σύρο είχε ενοχλήσεις στη γάμπα και έκανε υπέρηχο που έδειξε μία μικρή μυική σύσπαση.

Φυσικά και τον προφύλαξα και άλλωστε το εφετινό ρόστερ της ΑΕΚ έχει την πολυτέλεια να διαθέτει δύο εξαιρετικούς διαγωνίους. Ο Ηρακλής Παπαδόπουλος ήταν από τους διακριθέντες και αυτό ήταν ακόμα κάτι που με χαροποίησε».

Advertisement