04.12
16:21

“Απέρριψε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και άλλους εννιά ο Ερνάνι”

AEK1924.gr team
“Απέρριψε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και άλλους εννιά ο Ερνάνι”
Advertisement

Η πορτογαλική “O Jogo” υποστηρίζει πως Ολυμπιακός, ΑΕΚ και άλλες εννέα ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για τον Ερνάνι, τον οποίο ο Κονσεϊσάο θέλει να κρατήσει στην Πόρτο.

Με γκολ του Ερνάνι στο 90′, η Πόρτο πέρασε νικηφόρα από το “Estadio do Bessa” και την αναμέτρηση με την Μποαβίστα, με το όνομα του Πορτογάλου εξτρέμ να εμφανίζεται δύο μέρες μετά σε μια σειρά από μεταγραφικά δημοσιεύματα.

Το συμβόλαιο του Ερνάνι με την Πόρτο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019 και οι “δράκοι” έχουν ήδη δεχτεί κρούσεις για την παραχώρηση του παίκτη τον Γενάρη.

Σύμφωνα μάλιστα με την “O Jogo” οι Μπούρσασπορ και Κασίμπασα από την Τουρκία, Λεβάντε (Ισπανία), Ρεν και Μπορντό από τη Γαλλία, ΑΕΚ και Ολυμπιακός από την Ελλάδα, Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), ένας σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία και ένας άλλος από την Κίνα – σύνολο 11 ομάδες- έκαναν την κίνηση τους για τον Ερνάνι, αλλά καμία δεν συγκίνησε τον παίκτη.

Οι προτάσεις που είχε ο 27χρονος εξτρέμ από Σαουδική Αραβία και Κίνα, ήταν ύψους 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο… Πάντως οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο πιστεύει στις ικανότητες του Ερνάνι και έχει εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του με την Πόρτο.

πηγή: sport24

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->