30.11
20:48

Οι Μάγκες στις κορυφαίες ομάδες του ΠΣΑΤ

AEK1924.gr team
Advertisement

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ μετά την πολύ καλή πορεία που πραγματοποίησε πέρυσι στην Ευρώπη, βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του ΠΣΑΤ βάσει αξιολόγησης.

Η περυσινή Ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ στο χάντμπολ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται ανάμεσα στις προτάσεις του ΠΣΑΤ βάσει αξιολόγησης για τις κορυφαίες ομάδες της χρονιάς.

Οι Μάγκες κατάφεραν και έγιναν η τρίτη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ που καταφέρνει αυτή την διάκριση μετά τον Φίλιππο Βέροιας το 2003 και τον Διομήδη Άργους το 2012 που κατάφερε μάλιστα να το κατακτήσει.

Όμως, η ΑΕΚ είχε τα πρωτεία σε μια ακόμα ιστορική στιγμή για το ελληνικό χάντμπολ, καθώς ο δεύτερος τελικός απέναντι στην Ρουμάνικη Τούρντα για το ευρωπαϊκό κύπελλο του Τσάλεντζ Καπ, πραγματοποιήθηκε στο «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ μπροστά σε 5.000 θεατές και ήταν η πρώτη φορά που το Κλειστό του ΟΑΚΑ μετατράπηκε για να φιλοξενήσει αγώνα χάντμπολ.

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού, η τελετή των αθλητικών βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για 65η χρονιά στις 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00.

Μάλιστα, η ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών για την ανάδειξη των κορυφαίων του 2018 ξεκίνησε τη Δευτέρα 26/11 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 5/12.

Advertisement