
Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες…
Sportday
«Λέει “Si”» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έβλεπε πολύ θετικά την πιθανότητα επιστροφής του στην Ένωση.
Οι δύσκολες σκέψεις του αρχηγού. Πιθανόν να φύγει τον Ιανουάριο ο Μάνταλος, σε περίπτωση που προκύψει ανάλογη με το καλοκαίρι πρόταση.
Livesport
«Φεύγω σαν φίλος» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο Αντρέ Σιμόες μιλά για το ηχηρό «διαζύγιο» με την Ένωση και γράφει τον επίλογο.
«Καταλαβαίνω τη λογική της ομάδας, απλά με στεναχωρεί ο τρόπος που έρχεται αυτό το τέλος. Ο Μελισσανίδης με βοήθησε και, παρά τα όσα έχουν γίνει, θα βοηθήσω κι εγώ την ΑΕΚ».
Ώρα των σπορ
«Τίποτα δεν έδωσαν στα κρίσιμα οι μεταγραφές» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Οι αριθμοί δείχνουν πως η ΑΕΚ στο διάστημα που έμεινε πίσω στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε στην Ευρώπη, δεν είχε βοήθεια από τις καλοκαιρινές κινήσεις.
Στο υπόλοιπο διάστημα, βοήθησαν τα γκολ του Πόνσε και ο Οικονόμου στην άμυνα, αλλά στα δύσκολα, «μιλάνε» τα λεπτά συμμετοχής και… λένε πολλά. Μόνο ο Πόνσε στην πρώτη «δεκάδα» κι αυτός… 10ος.
Παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα, κάλυψαν το κενό των λεπτών συμμετοχής όσων έφυγαν.
Σουηδικό σενάριο για ΑΕΚ και Σιμον Στραντ! Ο 25χρονος πολυσύνθετος ακραίος μπακ, στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ένωσης, σύμφωνα με Σουηδούς ατζέντηδες.
Η Αλ Ουαχντά του Άμπου Ντάμπι μιλάει με ΑΕΚ για Σιμόες.
Τελειώνει και τυπικά ο Αϊντάρεβιτς.
Τα νέα σχέδια και οι αλλαγές του Ουζουνίδη.
Τόσο απέχει από τον ιδανικό σχεδιασμό. Οι 6+1 θέσεις που έχουν προκύψει ζητήματα. Σε ποιες η κατάσταση είναι κρίσιμη και σε ποες απαιτούνται… μπαλώματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement