Μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν ενδιαφερθεί για τον γκολκίπερ της ΑΕΚ, ο οποίος κοστολογείται από 20 εκατομμύρια ευρώ και πάνω.
Από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, μέχρι και σήμερα, ο Βασίλης Μπάρκας με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τις οποίες πραγματοποιεί, έχει απασχολήσει περισσότερους από δύο ευρωπαϊκούς συλλόγους. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που σκάουτερ έχουν ταξιδέψει για να «τσεκάρουν» τον τερματοφύλακα των Κιτρινόμαυρων.
Βέβαια, ο πορτιέρε της Ένωσης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και όπως ο ίδιος είχε δηλώσει το καλοκαίρι δεν επιθυμεί να φύγει ακόμη από την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με τη «Sportday», ευρωπαϊκός σύλλογος ήταν έτοιμος να καταθέσει πρόταση για τον Βασίλη Μπάρκα προσφέροντας 8εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, ωστόσο, δεν το έπραξε ποτέ, με το κασέ του διεθνή τερματοφύλακα να βρίσκεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα.
Οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου δεν έχουν σκοπό να παραχωρήσουν ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα περιουσιακά στοιχεία τους και δεν θα δεχτούν, όπως ενημερώνουν τον κάθε ενδιαφερόμενο που εμφανίζεται, πρόταση για τον Μπάρκα, η οποία θα κοστολογείται με κάτω από τα 20εκατ. ευρώ.
Βέβαια, αν αύριο προκύψει μια πρόταση 15 εκατ. ευρώ, ουδείς μπορεί να αποκλείσει τη συζήτηση καθώς θα πρόκειται για μια ικανοποιητική βάση ώστε να αρχίσει μια διαπραγμάτευση. Η ΑΕΚ επιθυμεί να αναπτύξει ισχυρότερο προφίλ στις ευρωπαϊκές αγορές και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πουλήσει ακριβά, όχι να δώσει παίκτη της με χρήματα τα οποία θεωρεί ότι δεν αντιστοιχούν στην αξία του αλλά ή στα περιθώρια εξέλιξής του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement