19.11
08:56

2 + 1 λόγοι για να στηρίξεις… AEK FUTSAL! (VIDEO)

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Το ΑΕΚ1924 σας παρουσιάζει 2 + 1 (τουλάχιστον) λόγους για να στηρίξετε τη Μάνα ΑΕΚ σε κάθε της βήμα, σε κάθε της τμήμα! Οι πρωταγωνιστές του συλλόγου στο… βήμα, για να σας βάλουν μέσα στις ζωές τους! Ντεμπούτο με το Ποδόσφαιρο Σάλας (Futsal)!

Κάθε άθλημα είναι συναρπαστικό, ειδικά όταν αυτό ανήκει στην οικογένεια του Δικεφάλου! Το ΑΕΚ1924 (TV) βρέθηκε στο κλειστό του Καματερού για να ζητήσει από τους πρωταγωνιστές του Futsal 3 λόγους για τους οποίους πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει το τμήμα και την προσπάθεια.

«Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και θέλει παντού στήριξη», ήταν η ατάκα που κυριάρχησε, ενώ εκείνη που «έκλεψε» την παράσταση ήταν η εξής: «Ο καθένας πρέπει βρει έναν λόγο και να βρίσκεται παντού και πάντα δίπλα στην ΑΕΚ!».

Δείτε το βίντεο:

Οι 2 + 1 λόγοι των πρωταγωνιστών (+bonus):

Γιάννης Ζιάβας (Προπονητής):

 1. Είμαστε ΑΕΚ, άρα οποιαδήποτε ομάδα μέσα στην οικογένεια της ΑΕΚ θέλει την υποστήριξή σας.
 2. Είναι ποδόσφαιρο, άρα η πλειοψηφία των φιλάθλων μας, που αγαπάει και στηρίζει την μεγάλη ΑΕΚ, θα ταυτιστεί εύκολα και γρήγορα μαζί μας.
 3. Είναι πάρα πολύ θεαματικό και ωραίο άθλημα, που αξίζει να έρθετε μια φορά να δείτε και να ευχαριστηθείτε οικογενειακώς το θέαμα.

Bonus: Είναι από τα ανερχόμενα αθλήματα, το οποίο σε λίγα χρόνια στην Ελλάδα, με την αρχή που έκανε (και) η ΑΕΚ, νομίζω θα παρασύρει ένα ρεύμα παιδιών που θα ασχοληθούν και θα παίξουν αλλά και φιλάθλων που θα έρθουν κοντά μας.

Δημήτρης Θεοφίλου (Αρχηγός):

 1. Αυτή η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και χρειάζεται την στήριξη των οπαδών μας.
 2. Παίζουμε ωραία μπάλα, προσφέρουμε ωραίο θέαμα.
 3. Είμαστε ΑΕΚ!

Άκης Ηλιάδης :

 1. Είναι μία προσπάθεια, πάμε να πάρουμε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι μοναδικό.
 2. Η ομάδα παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ποιοτικό, όμορφο και σύγχρονο futsal.
 3. Όσοι δεν έχουν επαφή με το άθλημα, να έρθουν να αποκτήσουν μία επαφή γιατί είναι κάτι όμορφο συναρπαστικό και με πολλά γκολ.

Αναστάσης Ζιάκας:

 1. Να δεις την ΑΕΚ να αγωνίζεται, αν είσαι οπαδός ή φίλαθλος είναι ό,τι πρέπει για να έρθεις να δεις την ομάδα.
 2. Η ομάδα πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.
 3. Πάρα πολύ θεαματικό άθλημα, παίζουμε σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο στην ΑΕΚ, με πολλά γκολ, καλές φάσεις, η ομάδα έχει καλούς παίκτες.

Bonus: Ο καθένας να βρει τον δικό του!

Advertisement