
Η ομάδα Κ16 της ΑΕΚ νίκησε με 3-1 την αντίστοιχη του ΓΣ Πανιώνιος σε αγώνα για το τουρνουά Attica στα Σπάτα.
Σκόρερ για την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ο Σοφοκλής Μιχόπουλος με πλασέ από πλάγια θέση και ο Μανώλης Τσόκρης με ωραία κίνηση και σουτ έξω από την περιοχή, μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Μάριου Μιτάι.
Μείωσε προσωρινά ο Πανιώνιος, αλλά ήρθε το 3-1 λίγο πριν τη λήξη. Σκόρερ ο Ηλίας Βαφειάδης από σέντρα του Αγγελου Κασιόλα.
H σύνθεση της ΑΕΚ: Κυριτσάς, Κανελλόπουλος, Τσαχματιώτης, Μιτάι, Γιαννακού, Καλτσάς, τσιόκρης, Σαράντης, Μιχόπουλος, Πάπα, Χριστόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σκαμπαρδώνης, Βαφειάδης, Κασιόλας, Πρωτούλης, Λεμονής, Κοκοτσάκης, Μαρκοπουλιώτης, Μπάλλας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement