Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του ΟΦΗ σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2018-19, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρκομιχελάκειο Στάδιο Αρχάνων στο Ηράκλειο.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 23′ με τον Θέμη Πατρινό, αλλά στο 48′ ισοφάρισε για τον ΟΦΗ ο Μανώλης Περδίκης και ο Μιχάλης Τσέλιος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 49′, αποτυγχάνοντας να ξαναδώσει προβάδισμα στην ΑΕΚ. Ο αγώνας διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που λόγω της βροχής η κατάστασή του στο β’ ημίχρονο επιδεινωνόταν όλο και περισσότερο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦΗ: Σηφάκης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Κουγιουμουτζής, Περδίκης, Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης, Μαρινάκης (70′ Βρεττός) Αζίζι (84′ Παπαντωνάκης) Ξεπαπαδάκης, Νοικοκυράκης
ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Καραβίδας, Μπούσης, Μπογκντάνι, Τάμπας, Τσέλιος (65′ Σταμάτης) Μαχαίρας (65′ Αρβανίτης) Χριστόπουλος, Πατρινός
Διαιτητής: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μαυρουδής, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement