Ο Άγγελος Αναστασιάσης στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής δεν αποκάλυψε τη σημερινή ενδεκάδα, με αποτέλεσμα τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν αναφορικά με τα πρόσωπα που θα αγωνιστούν με τη Φινλανδία (21:45).
Η Εθνική μετά την αποχώρηση του Σκίμπε, διαδέχθηκε στον πάγγκο της το νέο τεχνικό, τον Άγγελο Αναστασιάδη. Στην πρεμιέρα του λοιπόν καλείται να νικήσει τη Φιλανδία αν θέλει η γαλανόλευκη να έχει ελπίδες για την πρώτη θέση στον όμιλό της στη League C του Nations League.
Μάλιστα, ο τεχνικός της Εθνική στη συνέντευξη Τύπου έκανε γνωστό πως ακόμα δεν ξέρει ποια θα είναι η ενδεκάδα. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν αύριο, δεν γνωρίζω. Έχω και ένα πρόβλημα, πρέπει να δώσω νωρίς την ενδεκάδα. Μπορεί την τελευταία στιγμή να θέλεις να κάνεις κάτι άλλο. Δεν έχω φτάσει ακόμα στο σημείο να δώσω αυτά που ζητάω”.
Στην χθεσινή (14/11) τελευταία προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο, έκανε δίτερμα με ενδεκάδες μπερδεμένες, όπου δύσκολα βγαίνει συμπέρασμα, πέρα ίσως από την διάταξη. Ο προπονητής έφτιαξε δυο ενδεκάδες που στη μια αγωνίστηκε μόνο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από μεριά ΑΕΚ, ενώ στην άλλη βρέθηκαν ο Βασίλης Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, ο Μιχάλης Μπακάκης, ο Πέτρος Μάνταλος και ο Τάσος Μπακασέτας. Ο ίδιος προσπάθησε να φτιάξει δυο ισάξιες και ανταγωνιστικές ομάδες, προκειμένου να καταλήξει στα πρόσωπα που θα δούμε το βράδυ..
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement