09.11
10:44

Πήγαν για τον Γαλανόπουλο, «τρελάθηκαν» με Μπάρκα!

AEK1924.gr team
Πήγαν για τον Γαλανόπουλο, «τρελάθηκαν» με Μπάρκα!

Ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκλεψε την παράσταση στο «Allianz Arena» και το… βλέμμα του σκάουτερ που βρέθηκε στο Μόναχο για να τσεκάρει τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Άνθρωπος  ευρωπαϊκής ομάδας βρέθηκε στο Μόναχο, για την 4η αγωνιστική του Champions League, σύμφωνα με τη Livesport, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου και να τσεκάρει τον μέσο της Ένωσης, Κώστα Γαλανόπουλο. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας, οποίος για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με την καταπληκτική του εμφάνιση, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου εκπροσώπου.

Αυτή, δεν είναι πρώτη που γυαλίζει στους σκάουτερς ο διεθνής γκολκίπερ της Ένωσης. Ήδη από το περσινό καλοκαίρι το όνομα του Μπάρκα βρέθηκε αρκετές φορές στη λίστα συλλόγων από το εξωτερικό, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου και ο εκπρόσωπός του αποφάσισαν να μείνει άλλη μία χρονιά στην Ένωση και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement