06.11
09:44

Πλάνο ανασύνταξης και… αντεπίθεσης

Νίκος Κλεισαρχάκης
Πλάνο ανασύνταξης και… αντεπίθεσης
Advertisement

Τα σκυμμένα κεφάλια ήταν η συχνότερη εικόνα που μπορούσε να αντικρίσει κανείς στα Σπάτα τις τελευταίες ώρες, με τους κιτρινόμαυρους να «μαζεύουν» τα κομμάτια τους και να ετοιμάζονται για comeback.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα για την ΑΕΚ και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που θέλησε να περάσει ο Ουζουνίδης στους παίκτες του, μετά τις… φωνές για την εμφάνιση-ντροπή με τον Παναθηναϊκό.

Η ψυχολογία δεν είναι σε καλά επίπεδα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και αυτό είναι εύκολα αντιληπτό, μετά από αρκετό καιρό. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση που δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένους και τους ίδιους τους παίκτες.

Πλέον ο Έλληνας τεχνικός ξέρει πως δεν πρέπει να σταθεί άλλο στο άσχημο παιχνίδι με τους πράσινους, αλλά να συνεχίσει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ακόμη και με σερί απόλυτων νικών. Θα ήταν καταστροφικό για την ΑΕΚ να μπει σε μία περίοδο εσωστρέφειας και απαισιοδοξίας.

Μαθαίνοντας από τα λάθη τους και βάζοντας πείσμα να αποδείξουν πως δεν ήταν παρά μία κακή παρένθεση, οι κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι να μπουν στο πλάνο ανασύνταξης και… αντεπίθεσης, που αρμόζει σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί.

Το «βαρύ» κλίμα των Σπατών δεν είναι δύσκολα αναστρέψιμο, από την στιγμή που η ομάδα συνεχίζει να είναι οικογένεια ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Όμως δεν θα είναι εύκολα αφομοιώσιμα τα λάθη που «διαπράχθηκαν» με τον ΠΑΟ, δίχως συνειδητοποίηση και δουλειά. Αγώνας εντυπώσεων αυτός στο Μόναχο, αλλά αγώνας (απόλυτα) κρίσιμος αυτός με τον Ατρόμητο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->