
Χρειάστηκε να περάσουν δύο ολόκληρες δεκαετίες για να παραδεχτεί ο Νιλ Ράντοκ πως το τάκλιν πάνω στον Άντι Κόουλ το 1996 σε Λίβερπουλ-Μάντσεστερ ήταν εσκεμμένο λόγω… Τέντι Σέριγχαμ!
έρασαν 22 χρόνια από τον ιστορικό αγώνα των αναπληρωματικών ομάδων της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το σκηνικό που έχει μείνει στη μνήμη των φανς του αγγλικού ποδοσφαίρου ήταν το δολοφονικό τάκλιν του Νιλ Ράντοκ στον Άντι Κόουλ.
Τότε που ο δυναμικός στόπερ των “κόκκινων” είχε σηκώσει στον αέρα τον φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκαλώντας τον πολύμηνο τραυματισμό του, με τον Κόουλ να έχει τότε παράπονα για τη συμπεριφορά του αντιπάλου του και τον Ράντοκ να τα ρίχνει όλα στον τρόπο που έπεσε στο έδαφος ο παίκτης της Γιουνάιτεντ.

Το εντυπωσιακό είναι πως ενώ ο Κόουλ είχε δηλώσει το 2010 σε συνέντευξη στην εφημερίδα “Independent” πως “δεν μου πέρασε ούτε για μία στιγμή η σκέψη πως ο Ράντοκ είχε κάποια πρόθεση να με χτυπήσει”, ο παλαίμαχος άσος των “κόκκινων” ήρθε το 2018 να αποκαταστήσει την αλήθεια μέσω μίας σοκαριστικής αποκάλυψης.
“Βασικά, μου άρεσε να χτυπάω τον Άντι Κόουλ. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό και έξυπνο αυτό που λέω τώρα, αλλά σε ένα τάκλιν που του έκανα, του έσπασα και τα δύο πόδια.Για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να σπάσω και τα δύο πόδια του. Ήθελα απλά να σπάσω το ένα από τα δύο.

Έχω μεγάλη φιλία με τον Τέντι Σέριγχαμ και αν ο Τέντι Σέριγχαμ δεν τον συμπαθούσε, τότε ούτε και εγώ τον συμπαθώ”, δήλωσε ο “Razor” στην ιστοσελίδα “Talksport”, βγάζοντας παράλληλα στη φόρα ένα ακόμα “μυστικό” της δεκαετίας του ’90.
Αυτό δεν ήταν άλλο από την κάκιστη σχέση που είχαν οι Τέντι Σέριγχαμ και Άντι Κόουλ την εποχή που ήταν αμφότεροι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την κόντρα τους να είναι μάλιστα τέτοια ώστε το 1995 ο Σέριγχαμ να μην δώσει το χέρι του στον Κόουλ όταν ο δεύτερος έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας απέναντι στην Ουρουγουάη στο “Γουέμπλεϊ”.
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO