30.10
11:20

Δύσκολη έξοδος με βλέψεις… πρωτιάς!

Πένυ Μακρή
Δύσκολη έξοδος με βλέψεις… πρωτιάς!
Advertisement

Η Βασίλισσα ταξίδεψε στη Γαλλία εκεί όπου απόψε (21:30, ΑΕΚ1924, NS1) θα αντιμετωπίσει τη Ντιζόν για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Προερχόμενη από ήττα στην Πάτρα, στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα, αλλά σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε την Ντιζόν,στη Γαλλία με μοναδικό στόχο το «διπλό» που θα δώσει… απαντήσεις και βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια της να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Ο Λούκα Μπάνκι περιμένει από τους Κιτρινόμαυρους να εμφανιστούν όπως στο ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Μπάμπεργκ, ωστόσο στην αποστολή του δεν έχει τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στην Πάτρα. Αντίθετα, στη Γαλλία ταξίδεψε ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος ωστόσο δεν είναι έτοιμος στο 100%.

Από την πλευρά της Ντιζόν, οι Γάλλοι ετοιμάζουν γιορτή στο «Palais Des Sports Jean-Michel-Geoffroy», καθώς όλες αυτές τις ημέρες έκαναν καλέσματα στον κόσμο του να βρεθούν στο κλειστό για να υποδεχτούν την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Λορέντ Λενιάρμ αντιμετωπίζει πρόβλημα με την συμμετοχή του Ράιαν Πίρσον, καθώς ο παίκτης δεν ήταν έτοιμος μέχρι χθες και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα πάρει χρόνο , κατά τα άλλα όμως δεν έχει άλλα θέματα τραυματισμών.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->