Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι μαζί με τους συμπαίκτες του είπαν, να μπουν όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται, προσθέτοντας ότι θα αναμετρηθεί αύριο απέναντι στο είδωλο του, τον Μάνουελ Νόϊερ.
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Μπάρκας:
«Σ’ αυτό το επίπεδο, οι ομάδες δεν συγχωρούν. Είπαμε με τα παιδιά, να μπούμε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται. Και ξέρουμε πως δεν θα συγχωρέσει αυτή η ομάδα κάποια λάθη».
– Τι συζητάτε οι ποδοσφαιριστές γι αυτό το ματς και πως νιώθεις που απέναντι θα είναι ένας τερματοφύλακας σαν τον Νόιερ;
«Αυτό που συζητάμε είναι, πως είναι μεγάλοι παίκτες απέναντι μας και είναι μια ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε και εμείς σαν παίκτες. Είμαι χαρούμενος που απέναντι μου, θα είναι το είδωλό μου. Και ελπίζω να πάρουμε κάτι απ’ αυτό».
-Ποιες σκέψεις κάνεις, για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσεις παίκτες όπως ο Λεβαντόφσκι;
«Δεν έχω άγχος γενικά στους αγώνες. Δεν το σκέφτεσαι αυτό. Το σκέφτομαι όλη την εβδομάδα πως θα αντιμετωπίσω τέτοιους παίκτες. Αλλά γι αυτό δουλεύουμε, για να αντιμετωπίζουμε τέτοιους παίκτες»
Δείτε το βίντεο:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement