Συνάντηση με τον αξιωματούχο της UEFA είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαβεβαιώνοντάς τον πως ο σύλλογος έχει επιστρέψει στην κανονικότητα.
Τετ-α-τετ με τον Ζόραν Λάκοβιτς είχε προ ημερών στην Αθήνα ο Γιάννης Αλαφούζος, με την ευκαιρία της επίσκεψης του πρώτου στη χώρα για τις επαφές με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ, όπως αποκαλύπτει η Live Sport.
Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον αξιωματούχο της UEFA και στενό συνεργάτη του Θόδωρου Θεοδωρίδη πως η ΠΑΕ μετά από μια περίοδο κρίσης έχει επιστρέψει στην κανονικότητα. Ο σύλλογος είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και σταδιακά εξοφλεί τους πιστωτές του προχωρώντας στην οικονομική εξυγίανση.
Είναι προφανές πως η συγκεκριμένη ενημέρωση από τον Γιάννη Αλαφούζο γίνεται με φόντο την προσπάθεια που θα γίνει τους επόμενους μήνες για την άρση της ποινής ευρωπαϊκού αποκλεισμού της ομάδας. Οι «πράσινοι» θέλουν να πείσουν την UEFA πως ο σύλλογος βαδίζει πλέον στο σωστό μονοπάτι και φιλοδοξούν, εφόσον εξασφαλιστεί η παρουσία της ομάδας στις ευρωπαϊκές θέσεις, να μη χάσουν το εισιτήριο λόγω της ισχύουσας ποινής, αλλά αυτή να διαγραφεί.
Παράλληλα, ο κ. Αλαφούζος φέρεται να είπε στον κ. Λάκοβιτς πως «… ο Παναθηναϊκός είναι μια καθαρή ομάδα, που έδωσε τη μάχη της για να διορθωθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον φαίνονται οι καρποί και του δικού σας έργου και σαφώς έχουν βελτιωθεί τα πράγματα στο πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».
Πηγή: sport-fm
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement