
Αρχίζει και γεμίζει πάλι το μπλοκάκι του Μαρίνου Ουζουνίδη με ετοιμοπόλεπους παίκτες, με την 20μελη αποστολή να περιλαμβάνει του δύο Αργεντινούς.
Με 20 παίκτες συμπληρώνεται η αποστολή της Ένωσης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου εκτός έμεινε ο Μάριος Οικονόμου και αντίθετα εντός αυτής βρίσκονται τόσο ο Έκι Πόνσε, όσο και ο Λούκας Μπογέ.
Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός της ΑΕΚ παρ’ ότι ακολούθησε κανονικά το σημερινό πρόγραμμα, δεν βρέθηκε στις επιλογές του Ουζουνίδη για τον αυριανό αγώνα για προληπτικούς κυρίως λόγους.
Αναλυτικά: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.
Δείτε τις επιλογές του:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement