16.10
11:02

Επιτυχίες για τέσσερις ποδηλάτες (pics)

AEK1924.gr team
Advertisement

Πολύ επιτυχημένος απολογισμός της ΑΕΚ στην αποστολή της στην 26η Ανάβαση Ανατολής στον Κίσσαβο του Νομού Λαρίσης.

Και οι 4 αθλητές της που έλαβαν μέρος στις κατηγορίες τους ανέβηκαν στο βάθρο. Οι συμμετοχές πολλές παρά το βροχερό καιρό που είχε από νωρίς το πρωί.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα των αθλητών μας ήταν: 1) Κατηγορία Μίνι Μικρά: Ανάβαση 1,6 χλμ από την Αγιά προς Μεγαλόβρυσο. Ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης κατέλαβε την 5η θέση ενώ μέχρι τα 300m πριν το τερματισμό προσπαθούσε να «πιάσει» τους 3 πρώτους και να διεκδικήσει μετάλλιο. Όταν όμως τους ειδοποίησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ότι ο «έτερος δικέφαλος» τους πλησιάζει, έκαναν demarrage και ξέφυγαν.

Χαρακτηριστική η φωτογραφία που τα παιδιά του της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έχουν ξαπλώσει στο οδόστρωμα αμέσως μετά τον τερματισμό. Πολύ καλή προσπάθεια σε μία όχι τόσο εύκολη ανηφόρα για μικρά παιδιά. 2) Κατηγορία Master B: Ανάβαση από Αγιά μέχρι Ανατολή: 30χλμ με προεκίννηση ευθείας 12χλμ, η οποία έγινε υπό ψιλή βροχή. Ο Κώστας Γιαννίκης κατέλαβε την 2η θέση ξεπερνώντας μάλιστα και αρκετούς νεώτερους του από την κατηγορία των Ανδρών σημειώνοντας 1,5min καλύτερο χρόνο από πέρισυ. 3) Κατηγορία Master Γ: Θρίαμβος και 1η θέση για τον Χρήστο Σουρμαίδη που ντουμπλάρει τις νίκες του μετά την ανάβαση Λιβαδίου μέσα σε 2 εβδομάδες. Στην ίδια κατηγορία ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης κατέλαβε την 4η θέση έπειτα από sprint σε τερματισμό με ποδηλάτη της κατηγορίας Master A.

Advertisement