11.10
09:06

Η ώρα του Τσιντώτα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Στις βασικές επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αυριανό (12/10) αγώνα με την Λαμία αναμένεται να είναι ο Έλληνας τερματοφύλακας της ΑΕΚ, διαγράφοντας την πρώτη του εφετινή εμφάνιση.

Ο Βασίλης Μπάρκας έχει πάρει τα γάντια του βασικού σπίτι του, έχοντας κορυφαίες εμφανίσεις κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολποστ, μη αφήνοντας άλλον να πάρει την θέση του.

Αυτή την φορά όμως, ο Έλληνας γκολκίπερ είναι στην κλήση της Εθνικής ομάδας και έτσι δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Λαμία για το Κύπελλο. Έτσι, ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι έτοιμος να δηλώσεις παρών.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να του δώσει την φανέλα του βασικού τερματοφύλακα, έναντι των Γιαννίκογλου και Γκίνη, θέλοντας να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται αλλά δίνοντάς του και αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πέρυσι είχε… βγάλει ασπροπρόσωπους όσους τον επέλεξαν για δεύτερο (πλέον) τερματοφύλακα της Ένωσης, καθώς το διάστημα που αγωνιζόταν βασικός είχε κορυφαίες εμφανίσεις.

Μία τέτοια θέλει να πραγματοποιήσει και αύριο στο γήπεδο της Καλλιθέας, έτσι ώστε να στείλει μήνυμα ετοιμότητας στον τεχνικό. Σίγουρα βασικός θα συνεχίζει ο Μπάρκας, όμως σε αντιπάλους πιο… εύκολους, δεν αποκλείεται να δούμε τον «Τσιντώ» κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ.

 

Advertisement