11.10
09:53

Δεν… κρατιέται ο «ταύρος» Μπογέ!

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Τεράστια η δίψα, το πάθος και η επιμονή του Αργεντινού επιθετικού της ΑΕΚ να αγωνισθεί και να βοηθήσει την ομάδα, ο οποίος δεν πονάει καθόλου και περιμένει φανέλα βασικού.

«Αφήστε με να παίξω!» λέει συνεχώς ο Λούκας Μπογέ στους ανθρώπους τόσο του προπονητικού επιτελείου, όσο και του ιατρικού, καθώς αισθάνεται πιο καλά από ποτέ.

Το ενδεχόμενο υποτροπής δεν έχει αποφευχθεί τελείως για την ώρα με αποτέλεσμα να είναι προσεκτικοί με την διαχείριση και την επανένταξη του παίκτη στα βασικά αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Ο παίκτης δείχνει ασυγκράτητος μετά το επίσημο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και… τρελαμένος με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας.

Στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε φάνηκε πως ο Αργεντινός μπορεί να κάνει την διαφορά στην κιτρινόμαυρη επίθεση και σε συνεργασία με Πόνσε και Λιβάγια να κάνουν τον κόσμο να παραμιλά.

Δείχνει τεράστια θέληση και ικανός να πάρει στις πλάτες του την ομάδα, ακόμα και στις προπονήσεις στα Σπάτα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και εντυπωσιασμένοι από την πρόοδο και το ταλέντο του Αργεντινού επιθετικού.

Όμως ακόμα διστάζουν να του δώσουν φανέλα βασικού, καθώς θέλουν να εξαφανιστεί και η τελευταία πιθανότητα ο παίκτης να υποτροπιάσει και να αισθανθεί και πάλι πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Advertisement