07.10
10:45

Ανοιχτά τα εκδοτήρια, συνεχίζεται η ηλεκτρονική προπώληση

Πένυ Μακρή
Ανοιχτά τα εκδοτήρια, συνεχίζεται η ηλεκτρονική προπώληση
Advertisement

Άνοιξαν τα εκδοτήρια στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ συνεχίζεται κανονικά η ηλεκτρονική προπώληση.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στην ΑΕΚ, καθώς στις 20:30 το βράδυ,οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν τον Ολυμπιακό και τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

Αναλυτικά:

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ)

-Η ηλεκτρονική πώληση αφορά, εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια στις θύρες 5 και 13. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 19:00.

Επίσης σήμερα τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

  • σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
  • Λ. Κύμης από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
  • εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ 

Θύρες 1, 17, 19, 35: 10€ 

Θύρες 3, 21, 33: 15€ (Παιδικά 5€)

e-σιτήρια Θύρα 5: 16€ (Παιδικά 7€) – μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης και από τα καταστήματα PUBLIC

Θύρες 6, 7, 11, 12, 13: 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρες 8, 10: 25€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 9: 30€ (Παιδικά 15€)

Θύρα 23: 20€ – DEALS FOR U – μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης με προσφορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του ενός

Θύρα 29: 50€ (Παιδικά 20€)

Θύρα επισήμων: 120€ (Παιδικά 50€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της τα εξής:

– Για την αγορά κάθε ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εισιτηρίου (ενηλίκων) είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής (με εξαίρεση τη θύρα 23 – αγορές DEALS FOR YOU μέσω ίντερνετ), την οποία μπορούν να αγοράσουν είτε από το internet από το site της Ερασιτεχνικής www.aek.gr είτε από τα καταστήματα PUBLIC, είτε από τα εκδοτήριά μας κατά την αγορά των εισιτηρίων. Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

-Τα παιδικά εισιτήρια (τονίζουμε ότι από φέτος ΔΕΝ χρειάζεται η αγορά Κάρτας Φίλου για τα παιδικά και τα ΑΜΕΑ εισιτήρια) θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ (10 ευρώ), τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια. Εκτός βεβαίως από τα παιδικά εισιτήρια στις θύρες 5 και 13, που θα πωλούνται μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης και του δικτύου καταστημάτων PUBLIC.

-Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

-Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους ευρωπαϊκούς αγώνες όπως και στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

-Όλοι οι φίλαθλοι άνω των 15 ετών υποχρεούνται να προσκομίζουν την ταυτότητά τους κατά την πρόσβαση στο γήπεδο.

-Η πληρωμή στα εκδοτήρια γίνεται μόνο με ΜΕΤΡΗΤΑ για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

-Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->