Ο μάνατζερ του Πορτογάλου εμφανίζεται να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.
Εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη αμέσως μετά τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες ήταν η άμεση ανανέωση του συμβολαίου του και όπως όλα δείχνουν, οι υπογραφές δεν θα αργήσουν να πέσουν.
Ο μάνατζερ του παίκτη, Ουλίσε Σάντος, βρέθηκε στην Αθήνα για να συμπαρασταθεί στον πελάτη του, ενώ παρακολούθησε και τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Μπενφίκα, στο περιθώριο του οποίου είχε συζήτηση με τους Κιτρινόμαυρους για το θέμα.
Σύμφωνα με την Ώρα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για τα βασικά θέματα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για να πέσουν και οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Λόπες.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement