Ο στόπερ του Ολυμπιακού μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με την Ένωση και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιασίν Μεριά:
Για το τελικό αποτέλεσμα: “Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Μέχρι το 15ο λεπτό είχαμε ήδη δυο ή τρεις ευκαιρίες. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Αυτό που μένει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε αυτό που έγινε σήμερα και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι”.
Για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος: “Έτσι είναι τα μεγάλα κλαμπ και οι οπαδοί τους. Αναγνωρίζουν την προσπάθεια. Όλο αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό, όμως πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο ματς (σ.σ με την ΑΕΚ)”.
Για το ματς που έρχεται με τη Μίλαν: “Είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς. Μια διαφορετική διοργάνωση. Πρόκειται για διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Παίζουμε στο Μιλάνο. Δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εκεί και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.
Από τη μεριά του, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δήλωσε: “Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες και είναι απογοητευτικό να χάνεις ένα τέτοιο ματς. Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες, μπορείς να το πεις τύχη ή οτιδήποτε, εκείνοι είχαν την τύχη με το γκολ που πέτυχαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν έχεις και τύχη, δεν μπορείς. Είναι απογοητευτικό”
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement