
Με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον να πετυχαίνει χατ τρικ, η Άουγκσμπουργκ επικράτησε εύκολα με 4-1 της Φράιμπουργκ και την προσπέρασε στη βαθμολογία.
Η Άουγκσμπουργκ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης απειλώντας δύο φορές στο 15′ και το 19′. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στον 19ο λεπτό με κεφαλιά – κανονιά του Καϊμπού.
Στο 34′ ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλφερντ Φινμπόγκασον, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων με εκπληκτικό τακουνάκι στην ομάδα του Μανουέλ Μπάουμ, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στη αρχή του δευτέρου μέρους, η Φράιμπουργκ μείωσε σε 2-1 με αρκετά άτυχο αυτογκόλ του Σμίντ. Μετά το γκολ που δέχτηκε η Άουγκσμπουργκ σοβαρεύτηκε και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (68′) από τον Φινμπόγκασον έκανε το 3-1.
Στο 83ο λεπτό ο Ισλανδός ολοκλήρωσε το χατ τρικ του με πλασέ σε κενή εστία, μετά από γύρισμα του Χαν. Έτσι οι γηπεδούχοι πέρασαν τη σημερινή τους, αντίπαλο φτάνοντας του 8 βαθμούς και την 8η θέση στη βαθμολογία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO