
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Ελλάδα, «απειλούν» την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ενώ στον αέρα βρίσκεται και το ματς της Ένωσης στην Κρήτη.
Στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου, η ΑΕΚ φιλοξενείται στο «Γεντί Κουλέ» για το ματς της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ. Ωστόσο, τα έντονα καιρικά φαινόμενα «απειλούν» την διεξαγωγή του ματς, καθώς η περιοχή δεν αποκλείεται να επηρεαστεί από τον τυφώνα «Ζορμπά».
Η αποστολή του Δικεφάλου έχει προγραμματίσει το ταξίδι της για το βράδυ της Παρασκευής, στις 20:30, με την πτήση να μην προβλέπεται να έχει πρόβλημα, ωστόσο το ζήτημα έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν αύριο (29/9) στο νησί.
Όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, τα μποφόρ δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι και τα 9 την ώρα του αγώνα και ως εκ τούτου, η διεξαγωγή του θα είναι αρκετά δύσκολη, με το αρμόδιο όργανο να σκέφτεται την αναβολή του. Αν αυτό συμβεί, η ΑΕΚ δεν μπορεί να αγωνιστεί την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή κι αυτό διότι την Τρίτη, έχει ματς με την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ για το Champions League.
Να θυμίσουμε ότι η Ένωση χρωστάει ακόμα ένα ματς, αυτό του Κυπέλλου απέναντι στη Λαμία, το οποίο αναβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement