28.9
10:12

Οι αστυνομικοί ζητούν την αποδέσμευση τους από τα γήπεδα

AEK1924.gr team
Οι αστυνομικοί ζητούν την αποδέσμευση τους από τα γήπεδα
Advertisement

Την αποδέσμευσή τους από τα γήπεδα επιθυμεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, καθώς μεταξύ άλλων τονίζουν ότι μεγαλώνει ο κατάλογος των δολοφονικών επιθέσεων.

Το πάγιο αίτημα για αποδέσμευση  των αστυνομικών από τα γήπεδα επαναφέρει η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης σε έγγραφο που απέστειλε, μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων,  προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γεώργιο Βασιλειάδη, μετά από τα χθεσινά επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί αστυνομικός.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι «μεγαλώνει ο κατάλογος των δολοφονικών επιθέσεων κατά αστυνομικών κατά τη διάρκεια αθλητικών εκδηλώσεων» και προσθέτει ότι «όσο η βία στα γήπεδα δεν αντιμετωπίζεται δραστικά, ο χουλιγκανισμός θα γιγαντώνεται».

«Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, η προσέγγιση του προβλήματος εξαντλείται στην τιμωρία των αθλητικών ομάδων και δεν αγγίζει τους φυσικούς αυτουργούς, αγνοώντας ότι η ατιμωρησία φέρνει αποθράσυνση. Μετά τη σύσταση κοινής ομάδας εργασίας με εκπροσώπους των δυο εμπλεκόμενων Υπουργείων, αναμένουμε την προώθηση των απαραίτητων νομοθετικών αλλαγών, ώστε να πραγματωθεί το πάγιο αίτημά μας για αποδέσμευση των Αστυνομικών από τα γήπεδα και την απόδοση δίκαιων ποινών σε όσους πράττουν ποινικά αδικήματα στους αθλητικούς χώρους», καταλήγει η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Πηγή: sdna

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->