Επεισοδιακό ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Γιώργος Σπανός λογομάχησε με τον Κώστα Κολοκυθά με τους δυο άνδρες να έρχονται στα χέρια.
Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/9) διεξήχθη στη Super League το Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα την αναδιάρθρωση αλλά στην διάρκεια του υπήρξε ένταση και ξύλο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, και τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Κώστα Κολοκυθά.
Κατά την διάρκεια του Δ.Σ. υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δυο άνδρες οι οποίοι λογομάχησαν και γρήγορα ήρθαν στα χέρια ενώ έπεσαν και κάποιες ψιλές πριν προλάβουν να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι και να λήξει το επεισόδιο με το Δ.Σ. να συνεχίζεται.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement