25.9
19:43

Το σχόλιο του Κυριάκου Κυριάκου για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου περί Χίτλερ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, πήρε θέση για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου που προκάλεσαν αντιδράσεις περί κατάστασης «χιτλερικής Γερμανίας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ια δεύτερη φορά – μετά τον περασμένο Μάιο – ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, υποστήριξε σε συνέντευξή του στο εξωτερικό ότι η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα από την ομάδα του και πως όσα έγιναν πέρυσι συνέβαιναν μόνο στην Γερμανία του Χίτλερ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «Δικέφαλου», Κυριάκος Κυριάκος, πήρε θέση από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Αφού εκτίμησε ότι «κακώς συνεχίζει να τα λέει, εις βάρος της εικόνας του», έκανε λόγο για «ενοχλητικά κατάλοιπα δυστυχώς ακόμη και του γκεμπελισμού» και «δυναμικές αντιδράσεις».

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ:

«Υπάρχουν μερικά ενοχλητικά κατάλοιπα δυστυχώς ακόμη και του γκεμπελισμού. Όπως για παράδειγμα να τονίζεις την «εμπορική» έκφραση σε βάρος της ουσίας…

Για να τελειώνουμε: κανείς δεν συγκρίνει τη σημερινή Ελλάδα με την χιτλερική Γερμανία, πολύ περισσότερο ένας άνθρωπος με την οξυδέρκεια του Ραζβάν. Τον τρόπο που στερήθηκε από τον ΠΑΟΚ ένας τίτλος αναγάγει σε παρόμοια περίοδο.

Επίσης κάποιοι υπερευαίσθητοι θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν ευθαρσώς θέση -έστω και απέναντι στη δική μας- για την ουσία της υπόθεσης πριν σχολιάσουν τον τρόπο και τον τόνο διαμαρτυρίας του προπονητή μας.

Για μένα κακώς συνεχίζει να τα λέει, εις βάρος της εικόνας του. Όσοι δεν είχαν μάτια να το δουν, δεν έχουν και αυτιά για να το ακούσουν. Όσοι δεν νοιάστηκαν για το πως τελείωσε το περυσινό πρωτάθλημα, δεν νοιάζονται και για το πως ξεκίνησε το φετινό.

Ο αγώνας δεν είναι εντυπώσεων αλλά ουσίας και πρέπει να αφορά όσους πέρα από την ομάδα τους, αγαπούν το κανονικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ: Κάποιοι θέλουν «δυναμικές αντιδράσεις» χωρίς επεξήγηση και τους καταλαβαίνω. Όμως όχι τέτοιες που αφαιρούν την ενέργεια από τον πραγματικό στόχο για χάρη των εντυπώσεων. Δυναμικές, δημιουργικές και -προπάντων- νόμιμες είναι οι αντιδράσεις που χρειάζονται κι ας φαίνεται κάποιες στιγμές ότι δεν έχουν αποτέλεσμα…»

Advertisement