23.9
09:55

«Μπαρουτοκαπνισμένος» ο Λιβάγια

AEK1924.gr team
«Μπαρουτοκαπνισμένος» ο Λιβάγια

Μεγάλη είναι η προσμονή του Κροάτη επιθετικού για το σημερινό (23/9) ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς δεν αντέχει να βλέπει την ομάδα από την… τηλεόραση.

Η μεγάλη απώλεια του Μάρκο Λιβάγια από τους 4 πρώτους αγώνες του Champions League (απομένουν 3 ακόμα), «έκατσε» και στον ίδιο πολύ… βαριά, σχεδόν ασήκωτα θα λέγαμε.

Μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, όλοι ονειρεύονταν το επόμενο βήμα, που ήταν να περάσει η ομάδα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο κιτρινόμαυρος επιθετικός όμως αναγκάζεται να παρακολουθήσει τα ματς της Ένωσης από μακριά και να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, καθώς έχει τιμωρηθεί. Το ερχόμενο, λοιπόν, ντέρμπι της Τούμπας είναι ένα παιχνίδι «φωτιά» για τον ίδιο.

Έδειχνε αρκετά… σκασμένος που δεν κατάφερε να βοηθήσει την ΑΕΚ στον αγώνα με τον Άγιαξ, αλλά και σκεπτόμενος πως έχει ακόμα χρόνο για να επιστρέψει στο C.L, θέλει να ρίξει το «βάρος» καθαρά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Έτσι λοιπόν, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για την Ένωση, όμως για τον Λιβάγια είναι ένα σκαλί παραπάνω. Θέλει να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής και να βγάλει ασπροπρόσωπο τον Ουζουνίδη που του έδωσε φανέλα βασικού δημοσίως, δύο μέρες πριν τον αγώνα.

Δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα αγωνίζεται για ακόμα τρία παιχνίδια στο Champions League με την ΑΕΚ, όμως πρέπει να συγκεντρωθεί στο σημερινό ντέρμπι για να βοηθήσει εκεί που είναι ο… επόμενος στόχος, η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement